Чат создан с помощью Chatovod.ru.

Миражи Клан=//S&A\\=Châtaigne. *Dark Butler & Sailor New Era Moon*I.N. E.*.

Світанок

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Світанок » Прийняті анкети » Анкета Кішки Луни

Анкета Кішки Луни

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

1. Ім'я/ псевдонім
Кішка Луна
2. Вік.За бажанням, можна вказати дату народження.
16 років
3. Біографія.Не менше 5 рядків. А також напишіть, для не канонів вказати де ви знаходилися у момент перенесния в інший світ.
Я народилася на планеті Мау. Потім з напарником Артимісом потрапили на місяць. Там ми почали оберігати нашу нову принцесу. Після трагедії у Срібному Тисячолітті ми потрапили на плпнету Земля. Я знайшла принцессу в оразі Асагі Цукіно. Перетворивши її на воїна, ми почали шукати їнших захисниць і паралельно боролися зі злом. Життя було вашким, так як доводилося боротися з сильними суперниками. Але після фінальної битви, жити стало легше.
4. Характер.
Не менше 5 рядків. Вказуємо що герой любить/не любить, до чого прагне, про що мріє, загальну характеристику і так далі
Має сильний характер, так як доводилось повчати юну принцесу боротися зі злом. Але з часом трохи ослабла, стала трішечки вразливішею. Люблю свою сім`ю та друзів. Дуже сильно ране серце від бузглуздих вчинків близьких друзів. Можу постояти за себе. Люблю робити все до кінця. Подобається навчатись чомусь новому. Також полюбляю читати сидячи на вікні коли йде дошь. А коли йде сніг, можу вибігти і добре погуляти. Обожнюю тепле молоко і червону рибку. Ненавиджу брехню, та не щирість. З такими людьми ніколи не знаходжу спільної мови. Боюсь самотності, і перед кожною битвою переживаю за друзів. Мрію побічиту свою принцессу - Королевою на пристолі з гідним принцем, та люблячею дочкою. Мета - допомагати захищати Землю із Сейлор Мун та іншим воїнам.
5. Зовнішність.
Не менше 5 рядків. Можна з картинкою.
В образі людині: не висока за ростом дівчина. Має довге-хвилясте чорняве волосся. Великі голубі очі. На лобі полумісяць. Одягнена у довге плаття з вирізом з переду на юбці. Плаття жовто-чорне. На шиї зелений кулончик.
В образі кішки: середня чорна кішка, має червоні очі.  На лобі полумісяць. На шиї зелений кулон.
6. Раса
Кішка
7. Рід діяльності.
Захищати світ від зла разом зі своєю хазяйкою.
8. Здібності.Зрозуміло, Всевишнього і непереможного персонажа не створюємо - це сприйматися  не буде.
Тут пишемо все, що уміє персонаж - в середині гри якихось нових здібностей відкриватися
"Промінь місяця" - Ця атака середньої сили. Має кулон на шиї, який дозволяє перетворюватись на Людину або Кішку у вільний час.
9. Слабкості.
Атаки великої сили можуть сильно поранити, або навіть убити. Середні атаки можуть пошкодити тіло.
10. Речі,які має при собі ваш персонаж.
Кулон на шиї. Плаття коли в обліку людини.
11. Зв'язок з вами!  Особисте спілкування на форумі не враховується!
Сторінка в контакті http://vkontakte.ru/id20751553#/id95553803
12. Ключ:

Отредактировано Кішка Луна (2011-11-25 01:34:05)

0

2

ПРИЙНЯТО!

0

Вы здесь » Світанок » Прийняті анкети » Анкета Кішки Луни

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно